Oud-Letslid André Verstraete overleden

We vernamen dat op 20 april 2022 oud-Letslid André Verstraete is overleden. We herinneren hem als een rustige, goedlachse en sportieve man die tussen Ruiselede (waar hij woonde), Aalter en Knesselare veel te zien was op straat, te voet of op de fiets, met zijn onafscheidelijke rugzak.

Jarenlang – voor de coronatijd – maakte hij deel uit van het Franse praatgroepje dat op maandagvoormiddag bijeenkwam bij Gerda Rijsselaere die ons voor sletsen begeleidde om onze taalkennis te verbeteren. Daar werd samen ook veel gelachen en gezongen, en de aanwezigen luisterden geboeid naar zijn verhalen uit binnen- en buitenland.

Hij was ook aanwezig op de Lets wandeling naar het Zwin, en hij is te zien op een aantal foto’s die bovenaan de webpagina’s van Lets verschijnen.

Wie hem kende dacht dat hij onverslijtbaar was, maar corona en kort daarop een beroerte hebben hem geveld. We zullen hem missen.

Advertentie
Categorieën: Nieuws

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: