Links

Op deze pagina vind je enkele koppelingen naar andere website met meer informatie over LETS. Daaronder staan enkele koppelingen naar de website van leden van Lets Aalter die interessante aanbiedingen hebben die in Sletsen kunnen betaald worden.

LetsC : Dit is de website van het nieuwe LetsC transactiesysteem waarmee de Lets leden hun ruiltransacties kunnen ingeven en opvragen.

LETS Vlaanderen : Deze website geeft veel informatie over de VZW Lets Vlaanderen, veelgestelde vragen over Lets, en een bibliotheek aan artikels die handelen over Letsen.

Lets Aalter Facebookpagina : Volg ons op Facebook voor de nieuwste berichten en foto-albums.

Lets & Co : Dit is een besloten groep op Facebook die enkel toegankelijk is voor leden van Lets Aalter. Ben je lid van Lets Aalter, werk je met Facebook, en ben je nog geen lid van deze besloten groep? Stuur dan een bericht naar letsaalter@outlook.be .

Websites van leden van Lets Aalter:

Elfenkring : de website van Agnes Verleye die allerlei workshops en vertelmomenten aanbiedt.

Het OkerGele Huis : de website van Léa Vanmaele die workshops aanbiedt voor handlettering en andere creatieve expressie.

Rebecca Messiaen : Rebecca biedt workshops aan voor groei en genezing door Buteyko-therapie en Emotional Freedom Techniques (EFT).

Advertentie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: