Nieuws over het transactiesysteem LETSC

Er zijn al een paar veranderingen op LetsC doorgevoerd, waarvan de interlets module en het opladen van fotos bij vraag en aanbod de voornaamste zijn.

Wij zitten momenteel met 8 LETSgroepen op LetsC, nl: VrouwHolle, GrootHeist, Aalter, Zwijndrecht/Burcht, Roeselare, Aalst, LetsWesthoek en Torhout. In de loop van deze en volgende maand komen er nog de volgende groepen bij: Ieper, Sint-Niklaas, Dendermonde, Tielt, Durme, Mechelen en Oostende. Dit brengt het totaal op 15 groepen.

De interletsmodule tussen de LetsC groepen is actief, vraag en aanbod kunnen bekeken worden, er kunnen fotos opgeladen worden bij vraag en aanbod en interletsen gebeurt nu automatisch met de LetsC groepen, waarmee jullie kunnen interletsen.

Advertentie
Categorieën: Nieuws

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: