Vrij 26 januari 2018: Nieuwjaarsletsbabbel

Op deze letsbabbel werd geklonken op het nieuwe jaar, de bubbels vloeiden rijkelijk en de hapjes werden zeer gesmaakt. Voorzitter Luc sprak ons toe en vertelde over het rijkgevulde programma van Lets activiteiten dat voor ons ligt. Daarna konden de aanwezige Lets leden zich even voorstellen en vertellen wat ze aanbieden en vragen aan de Lets groep.

Een Letsbabbel is steeds een gezellige bijeenkomst van Lets leden. We kunnen er elkaar beter leren kennen, en vooral: te weten komen hoe we elkaar kunnen helpen bij het opknappen van allerlei klussen. Tijdens elke bijeenkomst kan er materiaal meegebracht worden om te verletsen.

 

 

Advertenties
Categorieën: Terugblik | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: