Vrij 25 nov 2016 Sinterklaas Letsbabbel

Een Letsbabbel is steeds een gezellige bijeenkomst van Lets leden. We kunnen er elkaar beter leren kennen, en vooral: te weten komen hoe we elkaar kunnen helpen bij het opknappen van allerlei klussen. Tijdens elke bijeenkomst kan er materiaal meegebracht worden om te verletsen.

Op deze speciale Sinterklaas Letsbabbel bracht Sint en Piet ons een bezoekje met een lekker stuk chocolade!

Daarna heeft een van onze leden, Rob De Winter, wat verteld over een onderwerp dat hem nauw aan het hart ligt. Hij had dit zo ingeleid:

Mensen vinden soms dat het leven over hen heen walst. Er is zoveel te doen, voor het werk, voor het gezin, voor familie of vrienden, voor een vereniging, enz. Zo heeft men het idee dat men er niet meer toe komt om te doen wat men werkelijk wil. Weet je dat er een vormingsmethode bestaat – met de vreemde naam Eleu – die je helpt op te sporen wat je werkelijk wilt in het leven. Die je leert wat de hinderpalen zijn die je tegenhouden, en om stappen te zetten om die hinderpalen op te ruimen.

De aanwezigen hebben geboeid geluisterd en er waren verschillende vragen achteraf. Wie nog interesse heeft over Eleu kan Rob contacteren via mail: rob.dewinter@telenet.be

Advertentie
Categorieën: Terugblik

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: