Zat 14 nov 2015: Comedy avond

Deze avond was er een comedy show van Ann Helena Kenis, een artieste die in gans Vlaanderen bekend is geworden door haar optreden als “Kringloopvrouw” in de wedstrijd Belgium’s Got Talent. Ze kwam ons vermaken met haar nieuwste show Lof der Zotheid.

 

AnnHelenaKenis Piano

Ann Helena Kenis is een spring in ’t veld die tijdens haar carrière in de banksector tot de vaststelling kwam dat ze iets miste: een podium. Sindsdien speelde zij de hoofdrol in My Fair Lady en deelde ze het podium met Guido Belcanto.
In 2013 was zij de winnares van zowel het Cabaret Concours Vlaanderen als het Parkstad Cabaret Festival (NL).
U heeft ze vast en zeker ook gezien als doldwaze ‘Kringloopwinkelvrouw’ in Belgium’s Got Talent op VTM.

Haar wervelende show Lof Der Zotheid gaat over tijd en spijt. Zijn wij gelukkig of doen we maar alsof en is er überhaupt een verschil? Wat is ‘geluk’ en waar is het te koop? Zijn onze orchideeën content en hoe staat het met de dieren in de zoo? Stammen wij werkelijk af van de apen? Gooit de kerk nog altijd roet in ons eten of is het suiker?

Advertentie
Categorieën: Terugblik

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: