Zat 09 mei 2015: Creatieve workshop

Lets Aalter organiseerde op zaterdag 9 mei 2015, van 14 tot 17u, een workshop ‘Moestuinbak maken‘ in het Koetshuis, Kasteelstraat 26 te Poeke.

Met een moestuinbak kun je groenten, kruiden en fruit kweken. Moestuinieren in bakken biedt niets dan voordelen. Je hoeft je niet meer zo diep te bukken, er komt minder onkruid in en je tuiniert altijd in de beste (pot)grond. In een tuin met slechte aarde, veel puin of hardnekkig onkruid kan je zo toch succesvol groenten en kruiden kweken. En in je verhoogde tuin wordt de aarde sneller warm, waardoor je in de lente al vroeg van start kan en doordat je zelf de grond samenstelt en niet afhankelijk bent van de grond die in je tuin ligt, is de kans van slagen veel groter.

Hieronder vind je enkele foto’s van deze geslaagde workshop:

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Advertentie
Categorieën: Terugblik

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: